Nehoda dvou aut na pražské křižovatce ulic Korunní a Boleslavská se stala ve středu kolem druhé odpoledne. Jednou z účastnic byla i herečka Dáda Patrasová!

„Nehoda se jako taková obešla naštěstí bez zranění. Policisté podrobili oba řidiče orientačním dechovým zkouškám. U jednoho z řidičů, respektive řidiček, byla orientační dechová zkouška opakovaně pozitivní, kdy ve všech případech byla naměřená hodnota přibližně dvě a půl promile alkoholu v dechu. Z toho důvodu je v tuto chvíli řidička podezřelá z přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky," uvedl policejní mluvčí Tomáš Hulan.

Patrasová skončila po nehodě na policejní služebně, ze které pak domů odjela taxíkem. K reportérovi, který ji při tom natočil, nebyla zrovna vstřícná. "Jděte do p....haj*lu!" odsekla mu jenom.

"Co vám k tomu mám jako říct. Prostě mě naboural pán z Ukrajiny. Já jsem v pořádku, to je jenom levej... blatník. Nikomu se nic nestalo. A pána si odvezla nějaká policie nebo co," tvrdila odpoledne reportérovi pořadu Top Star.

Informace ohledně řízení v opilosti pak později popřela v pořadu FTV Prima: "V žádném případě. To bych prostě nesedla za volant. To je nesmysl," uvedla.

TV Nova ve zprávách prozradila, že popíjela víno předešlý den. "Já jsem žádný alkohol nepila, den předtím jsme pili alkohol u dcery Aničky a to je celý. Bylo to víno," prohlásila a dál vehementně popírala požití alkoholu před jízdou.

Video
Video se připravuje ...

Vánoční nehoda Dády Patrasové: Řídila opilá? Aktu.cz

Fotogalerie
33 fotografií