A nešlo jen tak o ledajaký "ťukanec". Jak dopadl Dádin mercedes, popsala serveru Extra.cz svědkyně. "Když jsem potom šla kolem, viděla jsem, že Dagmar Patrasová sedí za volantem a policie ji uklidňuje. Auto bylo nabourané na pravé straně, docela hodně, SPZ byla zaražená v kapotě."

Patrasová měla bourat ve středu kolem druhé hodiny odpoledne, na křižovatce ulic Korunní a Boleslavská na Vinohradech, jen kousek od svého bydliště. Policie potvrdila, že řidička byla opilá!

Video
Video se připravuje ...

Vánoční nehoda Dády Patrasové: Řídila opilá? Aktu.cz

„Šlo o nehodu bez zranění, a tak jako vždy jsme prováděli orientační dechovou zkoušku. U jednoho z řidičů byla při zkoušce opakovaně zjištěna přítomnost alkoholu. Hodnota byla vždy kolem 2,5 promile. Vždy, když hodnota přesáhne jednu promile, jde o přečin ohrožení pod vlivem návykové látky, za což hrozí trest odnětí svobody až na tři roky,“ řekl Blesku policista Tomáš Hulan.

Patrasovou policisté odvezli na služebnu na oddělení dopravních nehod. Po propuštění nasedla do taxi a odjela. Reportérovi, který ji při tom natáčel, odmítla cokoliv říct. "Jděte do p....haj*lu," dodala rozčileně.

"Vím o tom, volal mi to mladej (Felix). Já jsem teď mimo Prahu, mám vystoupení. Jakmile se vrátím, pojedu domů a chci zjistit víc," komentoval nehodu Felix Slováček. Alkohol u své manželky odmítl komentovat.

Fotogalerie
19 fotografií