Lékaři bohužel zatím stále tápou, jak by měli v případě Jiřího postupovat. Rakovina se totiž vrátila a rozšířila se do celého těla, dokonce se vrátila i do krku, kde zhoubné bujení začalo. Operace už podle odborníků není možná a o šanci na hercovo přežití zatím nechce ani nikdo otevřeně mluvit.

On sám zřejmě na možnost, že by pro něj choroba mohla být fatální, ale myslet nechce. Naopak teď upíná veškeré své síly k tomu, aby se uzdravil. Už jen proto, že by se ještě rád podíval k moři. „Naposledy říkal: ‚Až se dám do kupy, pojedeme do tepla. Tady v těch s*ačkách mě to nebaví!‘" uvedl pro Extra.cz zdroj z blízkého okolí Pomeje.

Ten se tímto způsobem zasnil během rozhovoru s přítelem. „Kamaráda, kterému to povídal, to strašně dojalo. Od doktorů jdou špatné zprávy o dalších problémech a do toho mu tam natěšený Jirka vypráví o moři," popisoval hořkosladkou historku z nemocnice.

„Sice všichni tuší, že minimálně v nejbližší době se to jen tak neuskuteční, ale všichni jsou rádi, že má Pomík takové plány,“ dodal zdroj Extra, který by si jistě jako všichni přál, aby se někdejší dvorní dabér Jean-Claude Van Damma (58) uzdravil a mohl si svůj sen vyplnit. Bohužel jeho osud je zatím velmi nejistý. Předvánoční čas ale nebývá skoupý na zázraky, a tak snad ještě není vše ztraceno. Uzdravení svého muže by si jistě přála i Andrea Pomeje(30), už kvůli jejich dcerce Aničce (5).

VIDEO: Zbědovaný Pomeje před nástupem do nemocnice: Sotva chodil a měl velké bolesti! Podívejte se, jakou námahu mu dělaly schody...

Video
Video se připravuje ...

Zbědovaný Pomeje sotva chodí! Podívejte se, jakou námahu mu dělají schody! Marek Pátek

Fotogalerie
96 fotografií