Jeho nejnovějším příspěvkem je totiž text e-mailu, kterým odepsal na zcela zjevný spam, tedy nevyžádanou reklamu. Od recesisty a provokatéra typu Novotný se taková reakce možná dala i očekávat, tak se to tentokrát moc nepovedlo, a ani to nevyznělo moc vtipně.

Novotný by neměl zapomínat na to, že je pořád nejvyšším představitelem obecní správy a měl by se chovat alespoň trochu reprezentativně. Ne se chlubit svým buranským vyjadřováním, které by skvěle zapadlo leda tak v zaplivané putyce pochybné kvality.

„Přestaňte mě okamžitě na pracovním mailu opruzovat vašimi s*ačkami z Číny a dalšími kok*tinami z vaší nabídky, nebo na vás pošlu obecní armádu, nechám vás vláčet zdejšími cestami vlků a pak vás pro výstrahu nechám u nás na náměstí veřejně upálit hned poté, co vás nechám lámat kolem,“ vyhrožuje Novotný ve své reakci na e-mail, který mu nabízel „velkého plyšového tygříka".

Samozřejmě není pochyb o tom, že to myslel s nadsázkou, ale vyznívá to spíše dětinsky. Kromě toho, snažit se o komunikaci se spambotem, který jenom rozposílá reklamní nabídky, je zcela absurdní.

Ne všichni jeho followeři mu za tohle nedospělé chování tleskají a smějí se. Naštěstí se mezi jeho voliči najdou i ti, kteří mu neváhají připomenout, že i on občas káže vodu, ale pije víno. „Pavle, nedávno si na Seznam TV hovořil o humoru pro lůzu. Toto je typický příklad. Trapnější než Troška…“ rýpnul si jeden z jeho sledujících. „Neříkal jsi, že nebudeš vulgární jako starosta?“ upozorňuje ho další. „Říkal,“ připustil Novotný suše ve stručné odpovědi. Škoda, že mu tohle předsevzetí dlouho nevydrželo…

Starosta Novotný: Než se stane důstojným, natočil tuhle šílenou reklamu!

Video
Video se připravuje ...

Starosta Novotný: Než se stane důstojným, natočil tuhle šílenou reklamu! Mall.tv

Fotogalerie
16 fotografií