Helena Vondráčková, Michaela Gemrotová, Marián Vojtko, Petr Kolář a mnoho dalších zazpívají na připravované mega show Nejslavnější české muzikály Michala Davida a Karla Svobody, která proběhne v lednu 2020. Mezi zpěváky nebude chybět ani samotný Dracula Daniel Hůlka.

Jenže na první představení této show nedorazil. „Daniel Hůlka se omluvil, protože má střevní problémy. Tak doufejme, že je opravdu má,“ rýpnul si do zpěváka producent Oldřich Lichtenberg. V zákulisí se totiž špitá, že Hůlka se z podobných akcí dost často vymlouvá.

Jeho střevní potíže způsobily na tiskové konferenci rozruch a Lichtenberg tomu ještě nasadil korunu. „Prostě se z vás pos*al,“ řekl a Michal David ho doplnil. „Prostě pros*al tiskovku,“ smál se hitmaker od ucha k uchu.

Lichtenberg pak následně omluvil také Jiřího Korna, který byl sice uvedený mezi ostatními na poutacím plakátu, ale koncertu se nezúčastní. „Jirka má nějakou jinou práci. Ale jednáme ještě s dalšími zpěváky, třeba s Lucií Bílou,“ doplnil producent, který celou show, od které si slibuje obrovský úspěch, zaplatí.

Na koncertě zazní písně z celkem osmi muzikálu, a sice Kleopatra, Tři mušketýři, Angelika a Muž se železnou maskou od Michala Davida a Dracula, Monte Cristo, Noc na Karlštejně a Golem od Karla Svobody.

VIDEO: Proč Daniel Hůlka nepřišel na tiskovku?

Video
Video se připravuje ...

Proč Daniel Hůlka nepřišel na tiskovku? Aleš Brunclík

Fotogalerie
34 fotografií