Mění svůj život, sekl se staromládenectvím, oženil se a před dvěma měsíci se stal otcem dcerky Rozárky. Pro rodinku se chystá zbudovat pořádné hnízdo a do něj třeba přivést maličké ještě sourozence, ideálně brášku. Jinak ale Dan Hůlka zůstává pořád stejný.

Od »úletu« před 15 lety, kdy se z dovolené v Mexiku vrátil s holou hlavou, vypadá pořád stejně. A má k tomu důvod. „Myslím, že mám ve smlouvě, že dokud budu hrát Draculu, tak se ostříhat ani nesmím,“ pátrá v paměti v rozhovoru pro zítřejší Blesk tv MAGAZÍN.

A vzpomněl si dokonce, jak se to tenkrát s tou holou hlavou seběhlo... „Trochu jsme se tehdy v tom Mexiku s třemi dalšími kamarády opili a navzájem si oholili vlasy... Tři měsíce jsem pak ty svoje nosil v batohu po Latinské Americe, aby mi z nich pak v divadle mohli udělat paruku...“ vypráví se smíchem.

V buši při adrenalinovém slaňování se s ním navíc nedlouho poté utrhla kladka, on se zřítil z 15metrové výšky, a tak si na holé lebce přivážel ještě pěkných pár štychů. „Poměrně dlouho jsem si to pak ještě udržoval nakrátko. S kadeřnicí Blankou Haškovou jsme to dokonce dotáhli k dokonalosti a já přišel do divadla ostříhaný jako americký voják, navíc obarvený na platinově blond, a to včetně vousů. Musím říct, že lidi padali smíchy na prdel, když mě viděli,“ trumfuje Hůlka.

VELKÝ ROZHOVOR S DANEM HŮLKOU ČTĚTE V PÁTEČNÍM BLESK TV MAGAZÍNU.

Video: Režisér Adamec o válce s Hůlkou: Pomohl jsem mu ke slávě! A on pomluvil i mrtvou legendu! Koho?

Video
Video se připravuje ...

Režisér Adamec o válce s Hůlkou: Pomohl jsem mu ke slávě! A on pomluvil i mrtvou legendu! Koho? Petr Macek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
35 fotografií