V zákulisí StarDance od konce týdne neřeší nic jiného! Sympatickému tanečníkovi Pavly Tomicové (56) ve středu večer před jeho bytem v pražském Braníku někdo podpálil terénní BMW X5. Otřesený Dědík se k tomu doposud nechce s ohledem na probíhající policejní vyšetřování příliš vyjadřovat do médií. V zákulisí taneční soutěže ale kolegům dobře vylíčil, jak se to celé seběhlo.

Koukej, hoří...

Po náročném dni plném příprav na další kolo StarDance chtěl Marek »vyhodit kopyta« a odfrknout si před televizí. Jenže to se během pár minut změnilo. „Vyprávěl nám, jak s manželkou viděli, že jim pod okny blikají majáky policie a hasičských aut. Byli zvědaví, co se stalo, a tak šli k oknu. Když se ale podívali pořádně, tak zjistili, že zasahují u auta, které tam Marek jen pár desítek minut před tím zaparkoval!“ prozradil Blesku nejmenovaný zdroj ze StarDance.

Dědík podle svých slov nechápal, co se děje. „Když mu došlo, že hoří jeho auto, okamžitě seběhl k záchranářům a policii. Ti začali celou věc okamžitě vyšetřovat. Marek si nemyslí, že by se jednalo o cílený útok na něj, že by se mu někdo chtěl mstít...“ dodal zdroj.

Vůz byl O.K.

Jeho přesvědčení pak nasvědčuje i vyjádření policie. „Událost se odehrála ve dvaadvacet hodin, zapálen byl v tu dobu vůz i kontejner o ulici výše,“ sdělil Blesku policista Jan Daněk. Technická závada na vozidle byla předběžně vyloučena. „Jedná se o můj vůz a rozhodně se nejednalo o technický problém. Auto už je neopravitelné, jak se říká totálka,“ potvrdil v pátek Blesku Dědík sám.

Eben: Když si někdo hraje s ohněm

Oheň provázel i Markův sobotní tanec s Pavlou. „Přijde mi to jako absurdní věc. Jak dlouho plánujete, že tu budete mít ohně? Ta absurdita spočívá v tom, že Markovi Dědíkovi někdo v týdnu zapálil vozidlo a to shořelo do základů. To je tak, když si někdo začne s ohněm,“ vtipkoval během přímého přenosu Marek Eben (60) na Dědíkův účet. Ten se snažil to brát sportovně.

Fotogalerie
17 fotografií