Loni v létě přivedla na svět syna Nathaniela, ovšem záhy poté se Eva musela vyrovnávat s tím, že od nich odešel její partner a otec chlapce. Teď se ukázalo, že o dítě pečuje hlavně ona. „Nevím, jestli je v Česku, nebo ne. Jsme od sebe dlouho a nesdílíme společné věci," přiznala pro Expres.cz s tím, že se s expartnerem téměř nevídají.

Hudebník je totiž velmi zaneprázdněný a hodně času tráví v Americe. „Teď by tady měl mít turné, protože jsou s Lacem Déczim v Čechách. Nevím, kdy se vrací. Nevím nic. V kontaktu téměř nejsme,“ posteskla si Burešová, která se tak nemůže spoléhat na to, že by Nathaniela pohlídal. „Tatínek nepomáhá. On má hodně práce. Když má jeden volný den, tak si Nathanka vezme. To bývá ale málokdy."

I tak ale brunetka, která má oporu především v rodině, zvládla skloubit mateřství s účastí ve Tváři i řadě muzikálů. Teď má navíc o důvod k radosti navíc - našla totiž novou lásku! „Začala jsem poznávat člověka, který mě baví, zajímá mě a je to s ním hrozně fajn," přiznala ohledně známosti, kterou se ještě zdráhá pojmenovat jako vážný vztah. „Nejsem ve vztahu, ale mám vedle sebe člověka, se kterým je mi velmi dobře,“ podotkla představitelka sestřičky Petry ze seriálu Modrý kód.

Nového přítele ale ještě synovi neukázala. „Vím, že mám syna a potřebuju, aby ten člověk vedle mě byl delší dobu, aby nešlo o měsíční románek. Musím ho proto poznat já co nejvíc a pak až budu rozhodnutá, tak ho seznámím se svým synem," objasnila na křtu knížky Deník fejsbukové matky (ne)končí od Lucie Nachtigallové. „Nepustíš si vedle sebe někoho, koho by sis za jiných okolnosti pustil velmi rychle," dodala ohledně randění poté, co se z ní stala svobodná matka.

VIDEO: Ani zdravotně na tom Eva poslední dobou není nejlíp: Měla jsem ledvinovou koliku, prošla jsem si peklem...

Video
Video se připravuje ...

Eva Burešová: Měla jsem ledvinovou koliku, prošla jsem si peklem David Turek, Aleš Brunclík

 

Fotogalerie
58 fotografií