Na začátku roku slavil Mistr 10leté výročí od svatby s Ivanou, tehdy ještě Macháčkovou. Vše prý probíhalo velmi v intimní atmosféře. „Jako za starých časů jsme šli do staré pražské restaurace. Počkali jsme, až se vylidní, byli jsme tam sami, dali nám na stůl svíčky,“ popisoval v rozhovoru pro MF DNES Gott, který ale někdejší zdravotní sestřičku v té době znal už několik let.

Se svatbou a dětmi prý tak trochu otáleli a vlastně na něco takového v začátcích svého vztahu ani nemysleli. „Mě to nenapadlo. V té době jsem se ještě nechtěl usadit. I když se mi líbila,“ podotkl Karel a jeho choť si do něj hned vtipně rýpla: „Pravda, to ti bylo teprve šedesát!“ Zpěvák její vtip ocenil, ovšem uznal, že to není zas tak daleko od pravdy. „Ale je to tak. Teprve když jsem Ivanku lépe poznal, uvědomil jsem si, že se poprvé v životě chci usadit.“

Dnes už se ale na vše přece jen dívá jinýma očima. „Občas přemýšlím, jestli jsme s dětmi neměli začít dřív,“ lituje tak trochu Slavík, jelikož se obává, že kvůli věku už mu moc času na rodinný život nezbývá. „Mohli jsme, když jsme spolu skoro dvacet let,“ přitakala i Gottová. „Jenže tak to bylo určené a já na to věřím,“ uvědomuje si ale interpret písně Být stále mlád, který své dcerky Charlotte Ellu (12) a Nellu Sofii (10) miluje nadevše.

Právě kvůli nim se snaží zůstat nadále ve formě. „Kéž by to ještě chvíli vydrželo, aby mě viděly před plnou halou a v plné síle,“ přál by si a pevně věří, že dny, kdy se on i jeho nejbližší báli nejhoršího kvůli rakovině mízních uzlin, jsou už nadobro pryč.

Ani teď prý ale nejsou úplně typická rodina. „U nás nejsou běžné dny,“ shoduje se manželská dvojice. „Náš řidič říká, že jsme punková rodina. U nás je věčný ruch a chaos. Každou chvíli někdo zvoní a dveře se netrhnou. Po večerech píšeme knihu, připravujeme koncert k osmdesátinám a navíc ještě máme kameru v zádech, protože jsme si vybrali Olgu Špátovou, která natáčí o Karlovi film,“ dodala v magazínu MF Dnes Ivana ohledně toho, jak to vlastně na Betramce chodí.

VIDEO: Nový klip Karla Gotta: Nic nekončí, dokud se zpívá...

Video
Video se připravuje ...

Nový klip Karla Gotta: Nic nekončí, dokud se zpívá... Youtube.cz

Fotogalerie
113 fotografií