Hitmaker Michal David (58), s nímž Pavel hrál v Americe, mu před rokem popřál, aby spravedlnosti bylo učiněno zadost. Na jeho slova konečně došlo!

Je to herec

„Jeden z obviněných dostal třicet devět měsíců nepodmíněně,“ prozradil Blesku Březina. Jelikož se příležitostný herec a dabér Oldřich H. (26) na místě odvolal, sejde se soud ještě 11. prosince. Jinak ovšem trest odpovídá tomu, co řekla Blesku už loni zlínská policistka Monika Kozumplíková. „Dva mladíci, oba z Prahy, 20 a 25 let, jsou podezřelí hned ze dvou trestných činů – ublížení na zdraví a výtržnictví. V případě prokázání viny hrozí neurvalcům až tři roky vězení.“

K soudu nešel

Pavel byl po zvláště brutálním napadení několik měsíců v pracovní neschopnosti a pak musel ještě dlouho rehabilitovat. Jen o fous se vyhnul operaci kolena a trvalým následkům. „Víte, byl to tak hrozný zážitek, že jsem s právníkem k soudu ani nemohl jít. Nechtěl, vlastně nemohl jsem toho člověka znovu vidět,“ svěřil Blesku Pavel.

Kopali do něho

K incidentu došlo na svatbě v Trnavě u Zlína. Dva mladíci začali o pauze mezi hraním mlátit do kláves. Muzikant šel svůj předmět obživy za sto padesát tisíc bránit. Jeden z agresorů mu dal pěstí, druhý mu rozkopl koleno. „Ležel jsem na zemi a oni do mě, než zasáhli kolegové, kopali,“ vzpomíná Březina.

Fotogalerie
6 fotografií