Jak už ve studiu Blesku Pomejův kamarád a mecenáš Pavel Pásek řekl, Jiří je velký milovník, ale také dobrý herec, který často a rád přehrává. A toho si je Andrea Pomeje vědoma, ale Jirkova slova jí skutečně ublížila.

„Jsem fakt vytočená. Jirka nezná vděk a já jsem strašně hloupá. Byla jsem zamilovaná, přese mě si řešil věci, kvůli kterým budu mít dluhy až do konce života. Jeho průšvihy celou dobu řeší i moje rodina, on se nikdy nezajímal. Sama od sebe jsem ho zbavila mnoha dluhů a vymahačů. Mlčela jsem, i když mi dělal příšerné věci. Přesto ze sebe v televizi musí dělat chudinku a ze mě svini. Zachoval se jako hajzl,“ řekla eXtra.cz naštvaná Andrea. 

Ta stála při Jirkovi po celou dobu jeho léčby s rakovinou hrtanu, ale jakmile se vrátil z nemocnice, spadl zpátky ke svému starému způsobu života a začal opět pít a do toho bral prášky na utišení bolesti. Z toho měl pak šílené stavy, které už Pomeje nemohla dál snášet. 

„Probrečela jsem celou noc. Pošpinil mě, jak mohl. I když vím, že je psychicky nemocný, zase ukázal, jaký je odporný manipulátor a lhář. Můžu donekonečna opakovat, že už jsem z jeho halucinací, které měl z tramalu, sama byla na cvokárnu. V posledních měsících mě budil po patnácti minutách vždycky s nějakou šíleností, po bytě si věšel šibeniční provaz a dělal další psycha, ale samozřejmě ta špatná jsem já,“ vztekala se manželka Pomeje. 

Andrea věří, že jakmile si Jiří uvědomí, že má problém, začne se léčit na psychiatrii a následně abstinovat, dokážou pak spolu opět v klidu vycházet. Do té doby se ale od něj bude držet dál. 

VIDEO: 

Video
Video se připravuje ...

Pomejemu vrátili desítky milionů! Jenže dluhů... Tahá ho z nich Pásek! Aleš Brunclík

Fotogalerie
81 fotografií