Jelikož Jiří trpěl velkými bolestmi a musel chodit o berlích, rozhodli se mu jeho nejbližší podat pomocnou ruku. Ve středu ho proto tatínek Jiří Pomeje st. (76) s kamarádem Pavlem Páskem (51) naložili do auta a odvezli do Ústřední vojenské nemocnice v pražských Střešovicích.

Tam se sice dozvěděli, že za vším je zlomenina stydké kosti, jedna ze tří kostí lidské pánve, jenže po návštěvě na ortopedii, CT a dalších vyšetřeních Pomeje putoval opět zpátky domů. Tam se ale dlouho neohřál, jelikož dnes v brzkých ranních hodinách se do špitálu vrátil a už si ho tam nechali!

Tentokrát už byl přijat k hospitalizaci, což si ostatně jeho přítel a producent Pásek přál. „Dojíždět neustále sem a tam pro Jirku vůbec není. Jsem moc rád, že si ho doktoři vezmou do parády,“ pochvaloval si.

VIDEO: Zbědovaný Pomeje sotva chodí! Podívejte se, jakou námahu mu dělají schody!

Video
Video se připravuje ...

Zbědovaný Pomeje sotva chodí! Podívejte se, jakou námahu mu dělají schody! Marek Pátek

Co přesně ale v nemocnici herce a dabéra čeká, není zatím jasné. Záleží, jak závažná je jeho zlomenina. Možná bude nutná operace, v lepším případě podstoupí pouze konzervativní léčbu, tedy klid na lůžku a podávání léků proti bolesti.

Zároveň tam zahájí i detox organismu, na alkohol teď může zapomenout. Přitom právě tím se utěšoval v těžkých chvílích, tedy poté, co prodělal rakovinu hrtanu, kvůli níž přišel o hlasivky a o hlas. Kromě toho se mu posléze rozpadlo manželství s krásnou Andreou.

Detox pro něj nyní bude pravděpodobně jen další ranou osudu a bude představovat velký nápor na jeho psychiku. O novinkách ohledně aktuálního zdravotního stavu Jiřího vás budeme i nadále informovat.

VIDEO: Pomeje dost holdoval alkoholu, na záběrech se vrací domů s pivem

 

Fotogalerie
164 fotografií