Během léčby rakoviny hrtanu při něm stála jeho manželka Andrea Pomeje. Ta od něj ale odešla ve chvíli, kdy zjistila, že se nezodpovědně vrátil ke svému minulému bujarému života. A navíc si krátce nato našla nového přítele. Pomeje to ale vidí jinak.

Já to Andree přeju. Jsem starej s dírou v krku. Ale já bych nebyl schopnej někoho 14 dní po tak těžký operaci vykopnout z bytu,“ svěřil se Pomeje v pořadu Novy Život ve hvězdách.

Z jejich společného bytu nakonec odešel a Pavel Pásek mu poskytl azyl. „Já teď bydlím v paneláku v jedný místnosti. Kdyby nebylo Pavla Páska, tak nejsem,“ přiznal zkroušený herec.

O práci teď Jiří Pomeje ani nezavadí, a tak musí vystačit s tím, co mu poskytne stát. „Zatím jsem to všechno oběhal, ale ještě mi chybí dva papíry, invalidní, takže mi dají tak 3900 korun,“ zoufá si Jirka, který je od chvíle, kdy zjistil, že má rakovinu, o 70 kilo lehčí.

Plány do budoucna nemá. „Která ženská by chtěla chlapa s dírou v krku?,“ ptal se řečnicky. Jen kdyby snad jeho manželka projevila zájem, nejspíš by se k ní vrátil. Jenže ta už má jiného a ten Jiřímu navíc radí, jak si zařídit vlastní život.

Mě nejvíc naštvala jedna věc. Že tento pán, který v showbyznysu neznamená ani prd, mi začal radit, jak mám žít, že by bylo nejlepší, kdybych si našel ženu,“ přiznal Pomeje, který se nyní psychicky připravuje na rozvod s Andreou.

VIDEO: Zbědovaný Pomeje sotva chodí! Podívejte se, jakou námahu mu dělají schody! 

Video
Video se připravuje ...

Zbědovaný Pomeje sotva chodí! Podívejte se, jakou námahu mu dělají schody! Marek Pátek

Fotogalerie
72 fotografií