Mladý muzikant má se zpěvačkou a herečkou dvouletého syna Slavomíra Rafaela. Všechny překvapilo, když se Slováček neobjevil na premiéře muzikálu Trhák, kde Míša exceluje.

Ukončili trápení

„Felix se vyjádřit nechce, řekl mi, že to nechá na mně,“ řekla Blesku Míša. „Rozešli jsme se už před několika měsíci, vztah nefungoval, jsme každý úplně jiný,“ prozradila.

Oba se prý trápili a nebylo to k ničemu. Tak se raději dohodli na tom, že půjdou životem každý zvlášť. „Bydlíme naštěstí kousek od sebe, takže Felix může mít malého, kdy chce...“ ujistila Zemánková.

Až do třetice

Podle informací Blesku má už Míša nového přítele, ale nic nechce uspěchat. Mladý Felix má už jednoho syna Felixe III. (7) s hudebnicí Kateřinou Málkovou (35). Jejich vztah skončil v roce 2015, kdy byly synovi tři roky. Třeba to vyjde do třetice.

Začal s tím táta

Problémy s láskou odstartovala hlava rodiny Felix Slováček (75). Muzikant se nikdy netajil tím, že věrnost není jeho hlavní ctností. Nyní je už pátým rokem jeho oficiální milenkou výtvarnice Lucie Gelemová (35), přitom je ale stále ženatý s herečkou Dagmar Patrasovou (62). Rozchod se nevyhnul ani Felixově sestře Anně Julii (23). S přítelem Filipem si dali vale loni před Vánoci. Naštěstí už má Anička od jara zase novou známost.

Fotogalerie
11 fotografií