Žídková „vyvedla“ dceru na StarDance, na přímý přenos pátého kola taneční soutěže na pražském Výstavišti v Holešovicích. Přestože se Žídková v současné době věnuje spíše své politické kariéře a tu a tam moderování, na půvabu jí to nijak neubírá. Nedá se ani říct, že by stárla s grácií, podle všeho nestárne vůbec. Čtyři křížky na krku by jí rozhodně nikdo nehádal!

A když tak stála vedle své dcerky, chvíli by měl náhodný kolemjdoucí skoro problém poznat, která je matka a kdo dcera. Nejen že to oběma velice slušelo, ale Nikol je své mamince neuvěřitelně podobná a Monika zase působí neuvěřitelně mladě. Péče o dvě děti – kromě Nikol má Žídková ještě syna Davida (13) – nejkrásnější starostku v zemi podle všeho nikterak nevyčerpává.

Na StarDance si šla Žídková nejspíš zavzpomínat. Sama se totiž zúčastnila druhé řady této populární taneční show a patřila také mezi žhavé favority, bohužel však v průběhu soutěže musela odstoupit. Její taneční partner Jan Halíř (40) měl tehdy vážnou autonehodu a pravidla tenkrát neumožňovala, aby jí byl přidělen jiný tanečník…

Fotogalerie
18 fotografií