Jejich manželství bylo během pár minut rozvedeno ve středu v jednu hodinu odpoledne. Dohodli se nejen na péči a výživném na jejich čtyřletou dceru Terezku, ale i na vypořádání majetku a nesporném rozvodu.

I přes počáteční boj zpěvák nic nekomentoval a jeho jediným zájmem byla dcera. A to se mu vyplatilo – Terezku vídá velmi často. „Dům v Mukařově zůstane Václavovi, který musí doplatit hypotéku,“ prozradil Blesku zdroj.

Na druhou stranu i Gábina ustoupila. „Nebude pro sebe požadovat výživné. I když je pravdou, že by s požadavkem patrně neuspěla. Nevěra jí byla prokázána. Nyní je v jiném stavu s jiným mužem,“ dodal člověk z okolí nyní již exmanželů.

Za krizí Bárty a Gábiny na začátku loňského roku se skrývala nevěra. Modelka totiž svému muži zahýbala se svým plastickým chirurgem Patrikem Paulisem (47), který se postaral o její silikonové trojky.

VIDEO: Václav Noid Bárta o svých ženách: Blondýna mě zklamala, chci tmavovlásky!

Video
Video se připravuje ...

Václav Noid Bárta o svých ženách: Blondýna mě zklamala, chci tmavovlásky! David Turek, Aleš Brunclík

 

Vztah ale dlouho nevydržel a definitivně zkrachoval zhruba v době, kdy Paulis svým luxusním teréňákem způsobil na Příbramsku tragickou autonehodu, za což mu hrozí 6 let basy! Nyní už je Dvořáková šťastná s movitým podnikatelem Petrem Švamberou (40), se kterým je dokonce v pokročilém stádiu těhotenství.

A nečeká ji jen porod, ale ještě i další soud. Ten by měl být jen formalitou a bude se týkat dítěte, které se Gábině teprve narodí. Její přítel by měl potomka uznat za vlastního, jinak je za otce úředně pokládán manžel (Noid), ačkoli jej nezplodil. Pokud by Petr Švambera otcovství nepotvrdil, zpěvák by musel požádat o genetické testy.

Na začátku plivali jedy

Gábina: Ničí ho démony

„Je mi to líto, ale krize v našem manželství s Václavem netrvá jen několik posledních dnů nebo týdnů, ale táhne se už dlouhé měsíce. Protože zdravý vývoj mé dcery je pro mne jako matku jednoznačně prvořadý, další eskalaci této krize jsem se po dlouhé a zralé úvaze rozhodla definitivně vyřešit. Ráda bych věřila, že si Václav z našeho rozvodu dokáže vzít ponaučení a jednou pro vždy se zbaví všeho zlého, co dlouhodobě a hluboce narušovalo náš vztah.“

Vašek: Jsem paroháč

„Víte, když se člověk dozví o dlouhodobé nevěře, tak ho to zasáhne. Manželce jsem věřil. Postavil jsem pro nás dům, pracoval jsem pro rodinu. Máme malou dceru. Musím najít sílu a pokusit se kvůli ní naše manželství zachránit. I když se mi někdo možná bude smát, že je ze mě paroháč. Navíc tak dlouho.“

Gábina: Je alkoholik a feťák

„Faktem je, že Václav se i díky mně zbavil závislosti na drogách, ale alkoholu nikoliv. Několikadenní pití alkoholu vždy končilo prohloubením Václavových psychických problémů, s nimiž byl i v psychiatrické léčebně. Jeho několikadenní kocovina skončila mým vyhozením z domu. Jestli jsem následně potkala někoho, kdo mi je teď oporou, nebyla příčina rozpadu našeho manželství, jak se to snaží Václav prezentovat. Je to lékař, inteligentní člověk, snaží se nám pomoci.“

Vašek: Chce moji kreditku!

„Každý nevěrník hledá důvody, proč rozbil rodinu. Na jednu stranu ze mě dělá ochlastu a feťáka a na druhou stranu chce, abych ji živil a dal jí svou kreditní kartu. Kdo ví, v jakém jsem zápřahu, musí se těm jejím výpadům smát. Zejména poté, co na ni praskla nevěra, kterou nazývá oporou. Moje žena si neuvědomuje, že ji lidé díky mě na ulici poznávají. Takže když spala u rodičů svého milence, našel se dobrák, který mi to napsal.“

VIDEO: Noid Bárta se podruhé rozvádí: S Gábinkou už je to definitivní!

Video
Video se připravuje ...

Noid Bárta se podruhé rozvádí: S Gábinkou už je to definitivní! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

 

Fotogalerie
55 fotografií