Rázná Monika se už v minulosti odhalila několikrát a s dcerou Ornellou (25) se dokonce nechaly pro Blesk nafotit nahé. Teď už ale podle mnohých zašla až příliš daleko, když na Facebooku zveřejnila fotku detailu na svou zadnici ve svůdném černém spodním prádle, které toho zrovna moc nezakrývá. 

Očividně se chtěla jen pochlubit tím, jak díky krabičkové dietě zhubla už asi 15 kilo a začíná být se sebou konečně spokojená. „Myslím, že to fakt jde..... Funguje to," raduje se blondýna, kterou nyní v posteli zahřívá o mnoho let mladší hokejista. Jenže vzápětí se musela potýkat se vzkazy plnými urážek a nenávisti.

„Odpudivé stvoření.. a nejen fyzicky," napsal jí kdosi v komentáři pod snímkem a ozývaly se i další podobné hlasy: „Sexbomba? Spíš humus."či „Kdo je zvědavý na vaši p**el? Asi nikdo!" Další člověk se pak podivoval, proč má obdivovat zadní část těla někoho, kdo se proslavil jen účastí v několika reality show. „Je středem pozornosti jen pro svou tupost," dodal dokonce kdosi.

Není divu, že Štikové se takové komentáře ani trochu nelíbily. Zatímco na Facebooku ještě urážky zůstaly, na Instagramu svým odpůrcům poslala drsný vzkaz: „Ano, je mi 46 let a jsem šťastná, jsem milovaná a mám hezký zadek, tečka. A můžu si tyhle fotky dovolit dát na svůj Instagram a Facebook. Komu se to nelíbí a je útlocitný maloměšťácký Čecháček plný závisti a předsudků, ať mi nesjíždí moje sítě."

Dokonce nechutné komentáře začala i likvidovat. „Mažu debilní komenty náctiletých debilek atd., které mají na svém insta svoji p**el, pin*u a prsa jako na běžícím páse," dodala na svou obhajobu.

VIDEO: Co vystřihli ze Štik? Monika vypráví, jak manželovi vybírala filcky!

Video
Video se připravuje ...

Co vystřihli ze Štik? Monika vypráví, jak manželovi vybírala filcky! FTV Prima

Fotogalerie
52 fotografií