Vše začalo, když Charlotte Štiková na sociální síti zveřejnila fotky jako důkaz nevydařené návštěvy v kadeřnictví. Podle ní se jednalo o účes ženy, která nakonec o své vlasy i přišla poté, co si je nechala neuměle prodloužit. Na první pohled je poznat, že vlasy jsou umělé – a nevypadají přirozeně ani moc pěkně. Spíš jako levná paruka z pouti. „Profi práce,“ pronesla ironicky boubelka a připojila i název známého pražského salonu.

Zřejmě tak chtěla všechny své fanynky upozornit, aby se vyvarovaly případné návštěvy a nedopadly podobně. Do celé věci pak zatáhla i sestru, která měla podobně špatné zkušenosti. „A ani nemluvě o tom, že mojí sestře nebyli schopni ani nabarvit hlavu na hnědo a spálili jí hlavu tak, že jí museli polejvat asi 1000x hlavu mlékem. O nesnesitelné bolesti ani nemluvě!“ zlobila se i za Ornellu Koktovou.

Jenže podle jejich matky Moniky je pravda někde jinde. Na stejný salon totiž shodou okolností dělá reklamu na svém Facebooku a pohazuje při tom rádoby svůdně loknami. „Úžasná práce... moc velká spokojenost,“ pochvalovala si služby kadeřnictví. „Tak Charlotte tento salon silně kritizuje, ty vychvaluješ... Prý mají fejkové vlasy a podvádí,“ povšiml si kdosi rozporu v tvrzení členů Štikovic klanu.

Rázná blondýna, která nejde pro ostré slovo daleko, honem přispěchala s odpovědí: „Salon jí vypověděl spolupráci! I Ornelle, tak hned útočí a lžou!“ Pravost snímků a videí pak dokonce zpochybnila. „Vždyť nevíte, jestli je to jejich práce, to je tvrzení de*ilní!“ rozčilovala se a argumentovala tím, že salon by nebyl úspěšný, kdyby to byla pravda.

Ostatně s dcerami je na nože už delší dobu. Původně se rozhádala jen s Ornellou a s Charlotte byla zadobře, jenže pak se také rozkmotřily. Poslední dobou pak dívkám leželo v žaludku hlavně to, že se měla Monika drsným způsobem zbavit svých dvou koček jen proto, že je její mladší přítel doma nechtěl. Ona ale tvrdí, že musela zvířata dát pryč, jelikož se stěhuje za láskou do Německa.

VIDEO BEZ CENZURY: Máma Monika vs. dcera Ornella se ukázaly NAHÉ: Štiky shodily šupiny!

Video
Video se připravuje ...

BEZ CENZURY: Máma Monika (45) vs. dcera Ornella (25) se ukázaly NAHÉ: Štiky shodily šupiny! David Turek

 

Fotogalerie
80 fotografií