Zatímco v O2 areně ve čtvrtek zazněl během rozlučkového večera Radka Štěpánka zpěv Michala Davida, v televizi ho zařízli po prvních pár tónech a místo něj odvysílali dokument o sportovci. Ovšem podle hitmakera bylo všechno trochu jinak a o žádné «vystřižení» vlastně nešlo.

„Já nebyl vystřižen. Bylo domluveno s Radkem, že vyplním pauzu mezi zápasy, při které byl vysílán dokument o něm," vysvětloval pro Blesk David, kterému tak zřejmě nevadí, že na obrazovce z jeho show zbyl jen úvodní popěvek „Já vezu vám poselství třetí galaxie...“  a závěr slavných Céček.

Fotogalerie: Radek Štěpánek (39) se loučí s kariérou:…
127 fotografií

„Šlo o to udělat hudební vsuvku pro diváky v O2 areně, aby se bavili v průběhu té pauzy," dodal interpret hitu Non Stop z filmu Discopříběh a očividně si s tím moc nelámal hlavu. Zato jeho fanoušci už pomalu spekulovali, že se jednalo o cenzuru v souvislosti s jeho nedávným obhajováním zesnulého Jana Kočky ml. (†28) ze známého klanu kolotočářů, který zemřel při autonehodě a zabil dalšího nevinného člověka.

Jiní diváci se zase domnívali, že Michal neznazněl proto, že má být co nevidět vyznamenán od prezidenta a spoustě lidí se toto rozhodnutí nepozdávalo. Jenže podle všeho to tak nebylo a kanál ČT Sport neměl vůbec v plánu hudební vložku zahrnout.

VIDEO: Michal David: Zažívá teror a přišel o prachy!

Video
Video se připravuje ...

Michal Davida: Zažívá teror a přišel o prachy! Blesk TV

 

Fotogalerie
70 fotografií