Veronika Kopřivová rozhodně umí velice dobře zacházet se svými sociálními sítěmi a obratně dokáže držet své příznivce v nejistotě a napětí. Její příspěvek v Instastories s výmluvným popiskem „zazvonil zvonec a jednomu příběhu je konec“ vyvolal celou řadu otázek – a ona samozřejmě žádnou z nich nezodpověděla.

Když se pak objevila spolu s Jágrem na Pražském hradě u příležitosti oslavy 100 let československého sportu, vypadali oba notně chladně. Žádné úsměvy, žádné jemné doteky, nic. Pochopitelně se okamžitě začal řešit jejich možný rozchod.

Včerejší rozlučka Radka Štěpánka s jeho dechberoucí tenisovou kariérou ovšem přinesla jasný důkaz o tom, jak to mezi Jardou a Veronikou vlastně je. Byť se část večera dvojice spíše nudila a Kopřivová působila dojmem někoho, kdo by chtěl být kdekoliv, ale jinde, přece jenom je šikovný fotograf zachytil ve chvíli, kdy k sobě měli velice blízko. Fotoaparát cvaknul přesně v momentě, kdy se modelka k legendárnímu nositeli dresu číslo 68 velice něžně tulila.

Zdá se tedy, že zamilovanost ani po více jak tříletém vztahu tuhle dvojici neopouští. A proč se na začátku akce Kopřivová tvářila tak otráveně? Byla prostě a jednoduše unavená. „Za posledních 5 dní najeto skoro 3 tisíce kilometrů, spánek žádná hitparáda, příprava webovek, práce kolem eshopu, příprava nového zboží na listopad, focení, přehlídka a další povinnosti. Zkrátka pořád je co dělat a mě baví být v zápřahu,“ svěřila se totiž před pár dny na Instagramu.

Video
Video se připravuje ...

Veronika Kopřivová: Proč říká Jágrovi "Kudrnáč"? Bude dítě? A svatba? Blesk TV

 

Fotogalerie
27 fotografií