Jak se zranila Kantorková? "Uklouzla jsem po malinkém kousku mastného hrášku, který mi upadl na podlahu. Nevšimla jsem si toho a pěkně po něm sjela. Zlomila jsem si stehenní kost, nahoře jak je zakončena těmi dvěma klouby - jeden z nich jsem si přesekla," popsala Blesku herečka.

Zatímco Pilarové reoperovali rameno, které si zlomila zároveň se stehenní kostí, Kantorková musela na druhou operaci přímo s nohou. "Dali tam jiné šroubky, než tam měly být, takže jsem po měsíci musela na reoperaci. Teď už je to v pořádku, ale přeci jenom pořád na tu nohu kulhám. Doma se pohybuju bez hole, ale ven bych si netroufla," prozradila Kantorková.

Zlomená noha ale nebylo jediné, co herečku potkalo. "Do půl roku jsem si zlomila ruku. To jsem zakopla o francouzskou hůl, o kterou jsem se po té operaci opírala. Opět v domácnosti. Páni doktoři vždycky říkají, že všechny úrazy se stávají vždy v koupelnách a kuchyních," dodává herečka, která sice v létě natočila s Jaromírem Hanzlíkem jeho Léto s gentlemanem, do divadla už se ale vrátit neplánuje. "Kulhavá herečka na jeviště nepatří. Raději se věnuji vnoučatům," směje se.

Pilarové pak radí, aby s rehabilitací nespěchala. "Já se rozchodila až po roce, ať nečeká úspěch. Budu s ní mluvit, poradím jí. Do takového půl roku, když bude rehabilitovat, by mohla chodit o špacírce," myslí Kantorková.

Fotogalerie
7 fotografií