„Sejdeme se v 2. díle, lásko,“ napsala blondýnka trochu tajemně na sociální síť, ale fanoušky dlouho na pochybách nenechala. Podle jejích dalších slov a zejména fotografie s krásným zásnubním prstýnkem s drahým kamenem je totiž jasné, že ji čeká veselka!

„Řekla jsem ANO, budu se vdávat. Nezdálo se mi to!“ radovala se Kašáková, která o svém životním příběhu napsala knihu s názvem Zpověď: Z děcáku až na přehlídková mola. Těžko říct, jestli se teď právě nechystá na úspěch navázat a psát nyní o své velké lásce s Milanem Sovadinou.

Dvojice je už spolu ostatně celé čtyři roky, a tak už se jich okolí jistě na svatbu mnohokrát vyptávalo. Veronika dokonce loni přiznala, že na vdavky už sama myslí. „Zda to bude letos v létě, nebo za deset let v Las Vegas, je nám jedno. Kde nás to napadne, tam se to stane. Podobné to mám i se šaty, jednou chci být za princeznu, jindy za boho vílu,“ svěřila před rokem Blesku.

Teď je svému snu o krok blíž. „Jsem šťastná,“ přiznala tak na Instagramu, kde ji nyní zaplavují samé gratulace nejen od příznivců, ale také od přátel a kolegů. „Wau! Teď mně úplně přeběhl silný mráz po těle. Moc gratuluji, Verunko! Budeš nejvíc andělská nevěsta pod sluncem,“ napsala krásce herečka známá z Ordinace či Cest domů Kristýna Janáčková (37).

„Obrovská gratulace, Veru,“ zaradovala se zase kolegyně Nikol Švantnerová (25) a zvěst potěšila i modelku Terezu Fajksovou (29), která právě nosí pod srdcem prvního potomka. „Úžasný! Hrozně moooccc gratulujuuuu! Krásná zpráva. Takových více!“ Dále Veronice gratulovaly i modelky Karolína Mališová (21), Kateřina Kasanová (19), Nikol Buranská (26), Vlaďka Erbová (37), moderátorka z Ranní show Evropy 2 Lucie Šilhánová (37) či hvězda loňské řady show Tvoje tvář má známý hlas Jitka Boho (26).

VIDEO: Misska z děcáku Veronika Kašáková si vypůjčila dítě! Kdy bude mít vlastní?

Video
Video se připravuje ...

Misska z děcáku Veronika Kašáková si vypůjčila dítě! Kdy bude mít vlastní? Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

 

Fotogalerie
43 fotografií