Některé ženy sice sní o pohádkové svatbě, Dagmar Sobková alias Dasha ale zřejmě do chomoutu nespěchá. Nejprve si s bubeníkem již rozpadlé skupiny Nightwork pořídila miminko, teprve nyní se ale dvojice zasnoubila.

„Slíbili jsme si veselku," potvrdila týdeníku Sedmička zpěvačka známá také z muzikálů Carmen, Iago či Bonnie a Clyde. „Ale zda to bude do roka a do dne, nemohu z časových důvodů zaručit," doplnila tajemně. Na obřad si tak zřejmě ještě nějaký ten čas počká. Z veselky rodičů ale bude mít jistě největší radost malá Žofinka.

Pro tu by Dasha s partnerem udělali všechno, mimo jiné si tak letos kvůli ní nedopřáli ani dovolenou u moře. „Nechtěli jsme ještě do větších veder a na přelidněná místa, takže jsme raději objevovali kouzlo domova," prozradila brunetka s tím, že jako rodina navštívili i Liptovskou Maru na Slovensku.

Volno si tak sice užila, teď už má ale opět jistě plnou hlavu práce. Není divu, koncem září ji v plzeňském Divadle J.K. Tyla čeká premiéra muzikálu Duch. „Mám v něm roli, kterou ve stejnojmenném filmu s Patrickem Swayzem ztvárnila Whoopi Goldberg," dodala nadšeně Dasha.

VIDEO: Takhle Dasha zářila v roce 2013, když přiznala, že je čerstvě zamilovaná...

Video
Video se připravuje ...

Zpěvačka Dasha je čerstvě zamilovaná a doslova září Adam Balažovič

 

Fotogalerie
36 fotografií