Od chvíle, co na Facebooku zvěstoval, že se rozchází s matkou svých synů Matyáše (6) a Adama (3), hokejista podle lidí z jeho okolí den co den žasne nad tím, co zpěvačka a herečka předvádí za divadlo. „Všechno jsou to jen manipulace, vykonstruované příběhy a intriky,“ dopaluje prý »Plekyho«.

Naposledy si mohl hlavu ukroutit minulý týden, když unikly informace o schůzce mezi ním, Lucií a kanadskými právníky slavného páru, na níž se řešila otázka styku s dětmi. „Na oblíbenou zpěvačku měla dolehnout tíha okamžiku a měla se před zraky svého stále ještě manžela psychicky sesypat. Lucie prý propukla v hlasitý pláč a dlouho nebyla k utišení,“ informoval web Expres.cz.

Plekanec měl z této interpretace srandu. "On tam seděl a nikoho na sesypání prý rozhodně neviděl,“ pověděl Blesku ještě týž den, kdy zpráva vyšla, hokejistův kamarád. „Rozčiluje ho, že ona hraje na city a dělá ze sebe hroznou chudinku.“

Jaké bylo proto překvapení, když Plekancova právnička Mgr. Lenka Radoňová tento týden verzi o duševním otřesu Vondráčkové nepřímo potvrdila. Tak trochu to zavání podrazem na svého klienta. „Kolegyně z Montrealu mě informovala, že v určité fázi hodnocení právní situace paní Lucie Plekancová Vondráčková podlehla emocím,“ uvedla pro Extra.cz Radoňová.

Ta má od Plekance zmocnění se ohledně rozvodu vyjadřovat do médií. Jak ale Blesk zjistil, jedná se tak trochu o »plnou moc« a rozhodně to nefunguje tak, že by spolu konzultovali každé slovo, které Radoňová zveřejní. Kdo ví, možná si po této zkušenosti bývalý kapitán nároďáku bude elitní advokátku koučovat poněkud pečlivěji.

Zpěvačka tápe: S kým se soudím?

Plekance původně v rozvodobé bitvě zastupoval renomovaný kladenský právník JUDr. Michal Račok. Mgr. Lenka Radoňová se na scéně zjevila tak trochu zničehonic poté, co Vondráčková zazdila dohodu o poklidném rozvodu v Česku. Jenže zatímco v médiích o sobě dává hojně vědět, zdá se, že protistranu někdo o této rošádě zpravit zapomněl. „Další otázkou, kterou je nutné vyřešit, je právní zastoupení pana Plekance v ČR. Podle původních informací a dopisu to byl kolega JUDr. Račok, advokát (který měl podat i návrhy k soudu), avšak v poslední době v tisku neustále vystupuje jako právní zástupkyně kolegyně Radoňová,“ podotkl v prohlášení zaslaném Blesku advokát Vondráčkové Petr Machálek.

Video: Vondráčková o krachu vztahu: Rychlost rozchodu byla zběsilá!

Video
Video se připravuje ...

Vondráčková o krachu vztahu: Rychlost rozchodu byla zběsilá! FTV Prima

Fotogalerie
15 fotografií