„Máme různé touhy, různé sny a toužíme sdílet je a realizovat s milovanou osobou. Někdo touží po teple rodinného krbu, společných chvílích, někdo po dobrodružství a cestování. Všechny sny mají stejnou váhu, protože každý z nás má právo snít,“ napsala Bučková na sociální síť.

Nepřímo tak potvrdila informace Blesku, který už před měsícem vznesl na Českou Miss 2008 dotaz, zda je u nich vše v pořádku. Jak se ukázalo, nebylo.

„Pravá láska hledá společnou cestu k jejich uskutečnění. Ale láska je i to, chtít dobro toho druhého a být mu na jeho cestě za snem oporou jako přítel. To nemění její sílu a velikost, jenom získává nový rozměr,“ přemítala Eliška »nahlas«.

S tou se měl Jakub rozejít poté, co se ukázalo, že si oba představují pro sebe rozličnou budoucnost. Modelka dychtila po vdavkách a dětech, kdežto pro rybáře byly na prvním místě jeho expedice a úlovky, jimiž se tak rád chlubí.

„U obou se krize ve vztahu stupňovala. Eliška vídala Jakuba jen několikrát do měsíce a dost dlouho to pokorně snášela. Tak nějak stále věřila tomu, že se její vyvolený bude chtít brzy usadit,“ popsal situaci společný kamarád expartnerů. Jenže to se nestalo, a tak nezbylo než jít od sebe!

Bučková prý nese rozchod velmi špatně. Podle informací Blesku měla dostat kopačky shodou okolností během jejich nedávné cesty do Amazonie, kde mezi nimi při první společné expedici přeskočila jiskra.

Fotogalerie
32 fotografií