V luxusní černošické vile, kde se tragikomedie natáčí, se herečka ohání flintou skoro jako ostřílený nimrod. „Akorát je skutečně hodně těžká! Jenom zlomit ji, naládovat a zacvaknout vyžaduje nejen obratnost, ale i velkou sílu,“ popsala Janžurová Blesku přímo na place.

Strach o kosti

„Mám k sobě zbrojíře, který je ke mně tak galantní, že jakmile skončím záběr, tak mi tu těžkou zbraň bere z ruky,“ pochvalovala si o pauze Iva s tím, že má za sebou i lekce na střelnici. Přestože by nejraději dělala všechno sama, v některých scénách ji přece jen musí zastoupit kaskadér.

„Chtějí se mnou točit ještě sedm dní, tak mě nenechají dělat žádné drastické věci. To, co tam musí ta postava občas odevzdat, je skutečně pro moje kostičky už moc riskantní,“ dodala Janžurová téměř až provinilým tónem.

Riskantní pád

A vzápětí předvedla kaskadérský kousek – kolega Hofmann alias Jarda Hejl z nekonečného seriálu Ulice jí na pokyn režiséra Radka Bajgara (55) vytrhl brokovnici z ruky tak vehementně, že Janžurová ztratí rovnováhu a padá k zemi! Jako zkušená herečka ale pád vybrala, takže se nepotloukla. Černá komedie Teroristka má mít premiéru v dubnu 2019.

VIDEO: Iva Janžurová otevřeně o operaci srdce: Z jeviště jela rovnou do nemocnice!

Video
Video se připravuje ...

Iva Janžurová otevřeně o operaci srdce: Z jeviště jela rovnou do nemocnice. Hana Höschlová, Michal Protivanský

Fotogalerie
21 fotografií