Výzva v Blesku vyburcovala sousedy. „Paní Figurová se ukrývá ve svém bytě, který téměř neopouští. Auto má zaparkované v garáži, jen jednou týdně odjede na nákup,“ informoval Blesk jeden ze sousedů, který si nepřeje být jmenován. Ze strachu z maminky čtyřletého Tomáška, která se prý neustále ohání zákony. „Těžko ji ale poznáte, protože už není blondýna, ale černovláska!“ přidala se další sousedka. Jak se Blesk dále dozvěděl, policie pátrala také po Renatě.

Byla hledaná

„Asi dva měsíce byla v databázi hledaných. Pak se ale ozvala policii, a tak bylo pátrání po její osobě staženo,“ svěřil soused. „Ke konkrétním osobám se nemůžeme vyjadřovat, ani o nich podávat informace,“ odpověděla na dotaz Blesku mluvčí policie Simona Kyšnerová. Pravda je, že Figurová v policejních databázích není, a to ani pod současným, ani pod dívčím příjmením. Nadále tak zůstává záhadou, kde se syn zpěvaččina synovce nachází. Figurová na telefonáty ani SMS zprávy Blesku nereaguje.

ANO v šoku

Pořádný rozruch celý případ vyvolal také ve vedení politického hnutí ANO českého premiéra Andreje Babiše (63). Renata Figurová totiž právě v jeho barvách kandiduje do podzimních komunálních voleb v pražských Dolních Měcholupech! Hnutí teď řeší, zda a jak se k celé věci postavit.

To, že ta paní kandiduje, je podle mě jen její vypočítavost, aby byla takzvaně u zdroje informací, protože kandiduje na Praze 15, kam pod OSPOD spadá samozřejmě celá tato kauza,“ řekla Blesku Heidi Janků. OSPOD je Orgán sociálně- právní ochrany dětí a mj. dohlíží na dodržování dohod o dělení péče o děti mezi rozvedenými partnery.

VIDEO: Takhle mluvila Figurová o Heidi před tím, než sebe a syna skryla před světem.

Video
Video se připravuje ...

Skandál na pohřbu Ivo Pavlíka (+84): Záhadná žena tvrdí: Heidi zhoršovala manželův stav! David Turek, Lukáš Červený

Fotogalerie
30 fotografií