Andrea se už pro Blesk dříve vyjádřila, že dceři, které bude v září pět let, nechce tatínka upírat. Jiří si ale musí najít odpovídající bydlení, kde bude mít dcera vlastní pokoj.

A není to jen o bydlení… I poté, co se Pomeje od rodiny kvůli pití odstěhoval, si prý alkohol neodpouští. Což je pro Andreu ten zásadní problém. „Měl stavy, kdy ke mně chodil, a pak si to nepamatoval. V hodinách, které nečekáte. Byla jsem na něj strašně naštvaná. Nedělám mu problémy, Aničku může vídat, kdykoliv chce, ale musí být v pořádku. Když ale vidím, že není v pořádku, nemůžu ho s ní přeci někam pustit,“ argumentuje Andrea, která nechce střídavou péči.

Aničku by měla ráda u sebe a Jirkovi ji jen půjčovala ve stanovené dny a v konkrétní časy. Ví proč, Jirku totiž dobře zná. „Když přijde, a já na něm vidím, že je opilý, tak mu ani nemůžu dát dýchnout, když dýchá krkem.  Přece ho nemůžu pokaždé, když přijde, vozit do nemocnice na rozbor krve. A on celý život tvrdil, i když přišel opilý, že není, že měl jedno pivo,“ dodává již brzy exmanželka někdejšího herce a producenta, který padl až na dno. Nebrání se ale tomu, aby poslední slovo měl soudní znalec.

Přesto všechno Andrea, která již pár týdnů randí se svalovcem Petrem Plačkem (37), nadále trvá na tom, že Jirku má ráda a nechce mu škodit. Záleží jen na něm, jestli najde novou motivaci pro spořádaný život. Už to jen nebude po jejím boku.

Fotogalerie
43 fotografií