Když herečka před rokem slavila půlkulatiny, na zahradě jejího domu v Říčanech se veselily desítky přátel, kteří ji zahrnuli gratulacemi, pugéty a dary. Letos zůstala charismatická herečka slovenského původu sama.

Přitom je Gregorová velice pohostinná, ráda pořádá večírky a své hosty hýčká nejvybranějšími lahůdkami. Přesto zůstala v den narozenin opuštěná. „Hanka chtěla pozvat některé přátele, ale jsou na dovolených, nebo se jim to prostě nehodilo,“ prozradil Blesku jeden z herců, kteří mají k vdově po Radoslavu Brzobohatém blízko. „A s dětmi teď bohužel není moc v kontaktu,“ poukázal zdroj na zpřetrhané vztahy paní Hany se synem Ondřejem (35) a dcerou Rolou (39). Oba ztratila kvůli svému zběsilému vztahu s kontroverzním a svého času na drogách závislým mladíčkem Ondřejem Koptíkem (34).

Právě mladého partnera, jehož Gregorová nejprve drsně odkopla, aby mu o několik měsíců později vše odpustila a přijala ho zpět na svou hruď, jsme v její blízkosti během pondělního narozeninového dne postrádali nejvíce. Podle některých přátel ji měl pozvat na slavnostní večeři, ale nikdo tuto informaci nepotvrdil.

Hanka se minulý týden objevila v Praze na jedné módní akci. Taky sama. Vypadala velice dobře a zdálo se, že opět pohubla. Také ji jistě těší, že už v září si zahraje Tři letušky v Paříži se svou novou společností v Divadle Broadway.

video: Hana Gregorová skončila v nemocnici! Kolaps!

3756819:gallery:true:true

Fotogalerie
11 fotografií