Nedělní Blesk zjistil, co nejspíš stojí za rozchodem do té doby stabilního páru. Míša šla za klamnou vidinou toho, že změní svět k lepšímu. „Stopy vedou k šamanovi, který má bohatou minulost. Například v rámci svých metod přiotrávil lidi čajem. Pořádá meditace a vedle léčení prodává různé bylinné směsi z Jižní Ameriky,“ řekl nám dobře informovaný zdroj. A dodal, že se o Míšu bojí, v blízkém okolí sektáře měl totiž za ne úplně vyjasněných okolností zemřít člověk.

Míša Novotná kvůli členům oné sekty údajně začala věřit na duchy a nechala si namluvit, že má léčitelské a jiné nadpřirozené schopnosti. Opustila proto život, ve kterém byla skoro 18 let spokojená.

Světlo a láska jsou oblíbené mechanismy lidí, kteří chtějí manipulovat s ostatními. Fyzické tělo je vlastně k věčné blaženosti zbytečné. Co tedy na tom, že ve Štaidlově vile Míšu všichni měli rádi a hýčkali si ji? „Láďa třeba Míšu bral třikrát do roka na luxusní dovolené, respektoval, že je o třicet let mladší, sám by byl spíš doma,“ svěřil Nedělnímu Blesku Štaidlův kamarád.

Podnikatel sice nechtěl dopustit, aby opakoval chybu, kdy Ivetu Bartošovou (†48), matku jejich Artura (21), nechtěl pustit zpět do práce. Míša si jako seberealizaci zvolila jógu. Jenže paradoxně právě ta vše spustila. Potkala lidi, jejichž vlivu nedokázala čelit, a opustila bezpečný přístav ve Štaidlově domě.

Video: Štaidl po 17 letech přišel o partnerku: O opuštěného tátu se stará syn Artur!

Video
Video se připravuje ...

Štaidl po 17 letech přišel o partnerku: O opuštěného tátu se stará syn Artur! Petr Macek

Fotogalerie
26 fotografií