Když manželé společně dorazili do Mělníka na natáčení seriálu Kameňákov, čekali, že pracovat budou oba. Jenže slíbená role v komparzu se pro hercovu ženu a bývalou učitelku ve školce nakonec nenašla. „Nevyšlo to,“ postěžovala si pro Aha! Hanka, která po pobytu v psychiatrické léčebně kvůli kombinování alkoholu a prášků nemůže sehnat žádnou práci.

„Tak jsme s naší fenkou Žanetkou pozorovaly pana Vydru a další herce a aspoň byly venku na vzduchu,“ podotkla zklamaně Krampolová, jejíž dřívější problémy pramenily právě z toho, že trávila celé dny doma sama, zatímco její muž natáčel. Není divu, že z toho měla deprese, začala pít a míchat chlast s léky.

To samé si ostatně myslí i Jiří. „Hanička potřebuje něco dělat, pár známých nám chtělo něco dohodit, ale bohužel, nakonec z toho nikdy nic pořádného nebylo,“ podotkl český hlas Jeana-Paula Belmonda (85). Jeho manželka nemůže navíc pracovat třeba ani jako prodavačka v obchodním řetězci. Ne snad proto, že by to považovala za podřadnou činnost, ale po zlomeninách kolene, kotníku a ramene má omezenou hybnost.

Své práce učitelky v mateřské škole se vzdala po svatbě s Krampolem před 25 lety a zůstala doma. V roce 2012 sice dostala nabídku od televize Prima, aby natáčela svůj Deníček pro Top Star magazín. Zhruba za rok ale televize spolupráci ukončila. Podobnou smůlu měla i před pěti lety. Původně měla pomáhat dětem s unikátním implantátem v nadaci Dar sluchu, ale nakonec z toho nic nebylo.

VIDEO: Hana Krampolová promluvila o léčení a přiznala, jak to má s alkoholem!

Video
Video se připravuje ...

Hana Krampolová: O léčení a o tom, jak to má s alkoholem! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

 

Fotogalerie
50 fotografií