Adriena se projevila jako skutečně tolerantní manželka, jelikož si ze Sobotova laškování nic nedělá. „Vždyť se jen projevil jako normální chlap. Víno má rád, to vím. A že se mu líbí ženy? To je snad v pořádku, ne,“ nechala se pro Aha! slyšet Sobotová.

Ta má za to, že daleko horší by bylo, kdyby se její muž o dámy nezajímal a jen tupě seděl a zíral do zdi. „Má pořád spoustu nápadů, je v jednom kole. Musím mu připomínat, aby taky trochu odpočíval,“ promluvila o jeho povaze herečka.

Možná že kdyby se o bujarém večírku jen doslechla, byla by naštvaná. Takhle ale neměla důvod žárlit, když na Luďka celou dobu dohlížela. „Navíc bych ráda zdůraznila, že můj muž má dobrý vkus! Dámy, které ho zaujaly, jsou na úrovni,“ nechala se slyšet manželka Soboty, který nabízel sex u hřbitova Dádě Patrasové, Uršule Klukové (76) či Evě Ševčíkové (47) z dua Eva a Vašek.

Sama Adriena pak musela v úterý večer zasáhnout a manželovi, který se choval jako okresní svůdník, rázně doporučit odchod domů. Dokonce ho musela i podpírat, aby se vůbec udržel na nohou.

Jinak ale muže ve všem respektuje, jelikož je o 18 let starší než ona. Brali se v roce 1981, když hercovi a komikovi bylo 38 let a Adrieně, tehdy ještě Vlasákové, pouhých dvacet let. Pro něj už to bylo druhé manželství, pro ni ale první. Zplodili spolu také syna Ladislava (30). „Prostě jsme si sedli. Pořád ještě si děláme vzájemně radost. Rádi spolu i hrajeme,“ komentovala pro Aha! vztah i po letech Adina.

VIDEO: Takhle slavil narozeniny Luděk Sobota: Jsem životní pesimista!

Video
Video se připravuje ...

Luděk Sobota oslavil 75. let! Jsem životní pesimista! Hana Hoschlová, Jan Jedlička

 

Fotogalerie
58 fotografií