Mejdan v restauraci na pražských Vinohradech se rozjel kolem 18. hodiny a sešlo se tam mnoho Krampolových přátel, včetně blízké rodiny. Pochopitelně nechyběla manželka Hanka Krampolová, která se na slavnostní večer příliš nevyfikla. Do restaurace přišla v kalhotech a obyčejném bavlněném růžovém tričku s nápisem. Ani make-upu a účesu nevěnovala příliš péči. 

Nicméně se celý večer držela dál od alkoholu, i tak si ale dodala kuráž a svému muži a jeho známým do mikrofonu zazpívala píseň Na hradě Okoři.

Krampolovi přišla poblahopřát také jeho bývalá manželka Marta Krampolová, která přivedla také svého syna Martina, jehož herec společně s ní vychovával. Marta Jiřímu věnovala ručně malovaný obraz od malíře Kremla. Na obraze zvěčnil portrét nejen Krampola, ale i jeho oblíbeného herce Jean-Paul Belmonda, jemuž Jiří propůjčuje dlouhá léta svůj hlas.

Rodinu doplnila také Jiřího jediná sestra Majka se svým švagrem.

Na oslavě se zastavil také starosta Prahy 1 Oldřich Lomecký s partnerkou, po celý večer hosty i oslavence bavil komik Milan Pitkin a Krampol poklábosil i s otcem Michala Suchánka Jaroslavem Suchánkem, bývalým sportovním komentátorem. Herce také velmi potěšil příchod baletního mistra Vlastimila Harapese, se kterým se Jiří hodně nasmál. 

Fotogalerie
46 fotografií