A není se čemu divit. Malé Emilce jsou teprve čtyři měsíce a jako chlap se s takto starým miminkem zatím nesžil. „Snažím se být dobrý tatínek, ale s těmi úplně malými mi to zase tak nejde. To se přiznávám,“ řekl iDnes.cz David Ondříček, který se připravuje na natáčení filmu o Emilu Zátopkovi.

Ale věří, že jakmile nejmladší dcerka povyroste, vytvoří si s ní stejně perfektní vztah, jako má s ostatními dětmi.

„Mám dohromady tři děti a přiznám se, že zatím nejsem zase tak dobrý tatínek u Emilky. Ta má teprve čtyři měsíce. Ale snažím se. Na druhou stranu, s Rudolfem a Františkou se snažím být nejlepší tatínek,“ dodal režisér, jehož partnerkou je herečka Martha Issová.

On sám si se svým tatínkem, slavným kameramanem Miroslavem Ondříčkem, začal rozumět až v pubertálním věku. „Moje máma mi říkala, že táta se o mě začal zajímat tak ve čtrnácti. Samozřejmě že s námi bydlel celou dobu a žili jsme spolu. Tatínek byl totiž takový, že když jsem byl s ním, vždy se něco stalo. Třeba poprvé, když jsme si šli zahrát fotbal, tak on si zlomil nohu v nártu, a tak dále. Těch věcí bylo hodně,“ vysvětlil Ondříček svůj vztah s vlastním otcem.

 

Fotogalerie
25 fotografií