Herečka byla jednou z gratulantek na narozeninovém večírku firmy s luxusním nádobím. „V momentě, kdy jsem se chystala jít popřát na pódium kamarádovi k jeho firemnímu jubileu, šlápla jsem do osmdesáticentimetrové díry mezi pódiem a schodem, jen jsem vyjekla bolestí. Byla tam tma a nechápu, jak nějaký podnik může toto místo neoznačit reflexní páskou,“ postěžovala si Brodská jen chvíli poté, co se zranila.

To ale netušila, že skončí v nemocnici. „Hematom v noze se jí zanítil, a tak byla nutná hospitalizace. To celou léčbu zkomplikovalo. Po sundání ortézy po šesti týdnech, kdy musí mít klidový režim na lůžku, bude následovat dlouhá rehabilitace,“ prozradil zdroj z okolí herečky.

Žádná omluva

Druhý den, co se zranila, měla začít natáčet oblíbený seriál Ulice. Jenže její návrat musel být odložen. Podle informací deníku Blesku to nebyla jediná práce, kterou musela zrušit. Přišla tak o velké peníze.

Paní Brodská už zahájila právní kroky a po podniku, kde se zranila, bude požadovat finanční náhradu. I přesto, že její zranění bylo medializováno, nikdo za ní nepřišel s omluvou,“ dodal dobře informovaný zdroj. Brodská se k případné žalobě na holešovický podnik nechce vyjadřovat.

Fotogalerie
19 fotografií