Vystoupení mělo sice začínat v 19 hodin, ale již asi hodinu před tím se k hale začali sjíždět první hosté, například herec Pavel Trávníček (67) s manželkou Monikou, modelka Kateřina Průšová (34) či rosnička Iveta Lutovská Vítová (35). 

Dorazil též premiér Andrej Babiš (61), který před arenou nějakou dobu znuděně čekal, a dokonce se posadil i na obrubník a začal vehementně telefonovat. I když by se kolemjdoucím mohlo zdát, že ho snad nechtěli pustit dovnitř, ve skutečnosti čekal na manželku Moniku Babišovou (43). Když dorazila, dvojice se ještě políbila a vešla dovnitř. 

VIDEO: Gott přezpíval hit Čau lásko s Farnou! Poslechněte si, jak zpívá o umělé kyčli!

Video
Video se připravuje ...

Gott přezpíval hit Čau lásko s Farnou! Poslechněte si, jak zpívá o umělé kyčli! David Turek

V hledišti byla již před začátkem usazená Jiřina Bohdalová (87) spolu s podnikatelem Ľubomírem Fockem (64), ale Slavík tam měl i velkou podporu rodiny. Kromě jeho tchyně Blanky dorazila totiž i jeho druhá nejstarší dcera Lucie (30), které to s kratším sestřihem blond vlasů moc slušelo.

Další ze svých dcer pak Mistr pozval dokonce i na pódium, jelikož stejně jako v případě koncertu v Bratislavě se stala speciálním hostem (utajovaným do posledních chvil) malá Charlotte Ella (12) s písní Somewhere over the Rainbow.

Tentokrát ale nechyběla ani nejmladší Nella Sofie (10), která byla mezi tanečníky při vystoupení Markéty Konvičkové (24). Při jedné z písní měl pak Karel za sebou na pozadí projekci snímků obou svých nejmladších dcer. Dokonce i jejich maminky, své manželky Ivany (42).

Na jeviště si pozval i řadu dalších hostů, například Ewu Farnou (24) či Marka Ztraceného (33). Koncert doprovázela světelná technika, velkolepé LED obrazovky a projekce. Pro Gotta se jednalo o návrat do O2 areny po čtyřech letech.

VIDEO: Kolik vydělává Gott? Miliony na účtu, statisíce v pokladně

Video
Video se připravuje ...

Kolik vydělává Gott? Miliony na účtu, statisíce v pokladně Tereza Kühnelová

Fotogalerie
67 fotografií