Jakub Nvota, jenž je synem slovenského režiséra a bývalého manžela Anny Šiškové Juraje Nvoty, je divadelním režisérem. V uvedeném divadle režíruje hru Můj nejlepší kamarád, kde hraje jeho nová múza Tereza Kostková.

Nvota je také kolegou Petra Kracika, který pro změnu ve stejném divadle režíruje hru Frankie & Johny s Terezou Kostkovou a Alešem Hámou. A co víc, pod jednou střechou se také může potkat s Tereziným otcem Petrem Kostkou, který zde také působí.

A jelikož představení Můj nejlepší kamarád mělo premiéru začátkem listopadu 2017, Kostková se s Nvotou sblížila nejspíš během loňského roku.

Než se usadil v Praze, působil v Národním divadle moravskoslezském, v opavském Slezkém divadle, ale i ve Zlínském nebo také v Ostravě v Divadle Petra Bezruče, kde režíroval Spalovače mrtvol.

Sám o sobě říká, že nevydrží na jednom místě. „Jsem tulák. Nomád,“ tvrdil o sobě v rozhovoru pro Sme kultura. Rád cestuje mezi českými a slovenskými divadly. Jeho záliba měnit často místa svého působení by ale mohla být pro Kostkovou znepokojující. Hrozí totiž, že se do Jakuba Nvoty zamiluje (pokud už není) a toho po čase zase zachvátí ta jeho "toulavá".

Video
Video se připravuje ...

Kostková dva roky po rozvodu s Kracikem: Noční rande s novým chlapem! Showpix

Fotogalerie
31 fotografií