Herečka Tereza Kostková se na konci roku 2015 rozvedla s divadelním režisérem Petrem Kracikem, se kterým má syna Toníčka. Manželství jim vydrželo téměř deset let, přestože se během této doby museli vyrovnávat s několika krizemi.

V roce 2013 se dokonce Kracik od rodiny odstěhoval, pak se ale vrátil. Na nějakou dobu se tak zdálo, že mají všechno špatné za sebou. „Soužití může nabourat řada věcí, které nemají ráz nevěry, ale mohou vztahy tak zacuchat, že je rozvod málem na spadnutí. Ale co je komu do toho. Mohu jen říci, že Terezu jako manželku i bytost mám po těch událostech ještě víc rád,“ řekl Kracik v listopadu 2015.

Manželství jim ale ani tak nevydrželo. „Důvodem k rozchodu teď, ani nikdy předtím nebyl nikdo třetí ve vztahu. A to ani na jedné straně,“ okomentovala tehdy situaci Kostková.

Po rozvodu si každý z nich šel svou vlastní cestou. Syna vychovává herečka, ale tatínek se s ním pravidelně vídá. Tereza má s Petrem přátelský vztah a je za to ráda. S žádným novým chlapem se ale zatím neukázala, patrně se naplno věnuje svému dítěti.

Tereza ve videu prozradila, jak to má s muži.

Video
Video se připravuje ...

Rozvedená Tereza Kostková o vztahu s exmanželem a o tom, jak to má s muži. Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
31 fotografií