Půvabná dýdžejka své sociální sítě v posledních dnech plnila velmi svůdnými fotkami. Na jedné z nich měla na sobě rudé šaty s pořádně žhavým výstřihem, na další se ale Andrea rozjela a zahodila podprsenku a své přednosti vystavila v zajímavě střiženém topu.

Mohlo by se sice zdát, že se tak snaží ukázat, jak jí rozchod s manželem Jiřím Pomeje svědčí, případně rovnou naznačit pánům, že tohle tělíčko je zase k mání. Ve skutečnosti se ale jednalo o momentky z profesionálního focení, jelikož brunetka předváděla oblečení vyhlášeného pražského butiku.

Kromě hudby, která ji živí, teď zřejmě koketuje i s modelingem. Vzhledem k tomu, že musí uživit sebe i dcerku Aničku (4), nevyhýbá se asi žádným zajímavým šancím na přivýdělek. Pracovala dokonce i na své třicátiny, které neměla chuť ani nijak slavit. „Jsem psychicky vyčerpaná, unavená a nějaké slavení je to poslední, po čem toužím,“ přiznala Blesku.

Snad se jí časem zase vrátí chuť do života. Nebylo by ani nic zvláštního na tom, kdyby jí novou krev do žil vlil nový muž v jejím životě. Ostatně už u jejích svůdných snímků na Facebooku pánové (a někteří nezadaní) skládali poklony jako o život. „Jsi nádherná, Andrejko," napsal jeden z nich. „Kočka. V reálu ještě lepší," chválil další.

VIDEO: Jiří Pomeje po rakovině hrtanu: Opuštěný, zbědovaný a odmítá JÍST!

Video
Video se připravuje ...

Jiří Pomeje po rakovině hrtanu: Opuštěný, zbědovaný a odmítá JÍST! Tereza Kuhnelová, redakce Blesk

 

Fotogalerie
110 fotografií