Když se totiž před měsícem a půl její manželství s Jiřím rozpadlo, Pomeje se dostal psychicky až na úplné dno. Deprese, které ho začaly sužovat kvůli ztrátě hlasu, rozpad rodiny ještě prohloubil. Doposud za jakýchkoli okolností silný Jirka se chtě nechtě rozhodl svěřit do rukou psychiatra Jana Cimického (70).

Neváhala ani minutu

Jirka mi o svých návštěvách u doktora vypráví a naposledy se zmínil o tom, že by doktor Cimický rád mluvil i s jeho rodinou, že by to jejich terapiím mohlo pomoct,“ svěřuje Andrea, která prý vůbec neváhala a sama se nabídla, že s Jirkou za psychiatrem půjde. „Mělo mě to napadnout samotnou už dávno. Třeba si před doktorem dokážeme s Jirkou vyříkat mnoho věcí, které nám pomohou,“ míní Andrea.

Chce věřit

Rozchod s Jiřím totiž v žádném případě nechce teď řešit vyplňováním rozvodových papírů. „Máme prostě v manželství pauzu a jak to bude dál, se uvidí,“ říká Andrea. Jak to s manželstvím dopadne, teď nejvíc ale záleží na Jiřím. Andrea už nemohla vystát, že své deprese řešil alkoholem. Teď prý Pomeje už abstinuje. MUDr. Cimický mu předepsal antidepresiva, na která se pít nesmí. „Mně Jirka tvrdí, že už nepije. Chci mu věřit. Stejně tak chci věřit, že pomůže, když s ním půjdu k doktorovi,“ nezastírá Andrea.

Video: Jiří Pomeje po rakovině hrtanu: Opuštěný, zbědovaný a odmítá JÍST!

Video
Video se připravuje ...

Jiří Pomeje po rakovině hrtanu: Opuštěný, zbědovaný a odmítá JÍST! Tereza Kuhnelová, redakce Blesk

Fotogalerie
18 fotografií