Svůj velký den snoubenci uskutečnili v oblasti Mirtos na Krétě, kde má ženich kořeny. Narodila se tam totiž jeho maminka Katina Papadopulosová. Romantický obřad proběhl v 18:30 místního času. Večerní veselky jsou tam ostatně běžné, jelikož přes den je velké horko a teprve k večeru se ochlazuje. Zato se pak bujaře slaví a tancuje až do noci, jako tomu bylo i tentokráte.

Původně sice Josef mluvil jen o 30 nejbližších hostech, na svatbu ale nakonec dorazilo kolem stovky hostů z různých zemí, kromě Česka, Slovenska a samozřejmě Německa (odkud pochází nevěsta a její rodina) také z Makedonie a Ameriky. Popřát kolegovi přijeli také herci a zpěváci z Divadla Broadway, kde Vágner hraje například v muzikálech Angelika či Muž se železnou maskou.

Fotkami od moře už se na sociální síti stihla pochlubit například Alžběta Bartošová (26), která s přítelem Lubošem dorazila již s předstihem. „Marlen a Pepa se berou, my jsme tu s nima," prozradila Betka.

Stejně tak přiletěla i Michaela Gemrotová (32) s partnerem Sašou Koptou. Ti se asi přišli inspirovat, jelikož sami už se měli brát, ale nakonec svatbu odložili na neurčito. „Jsme s vámi moc šťastní. Marlene a Josef. Prožíváme nádherné dny s našimi přáteli. Kde je láska, je nádherně," napsala zpěvačka.

Svatební fotografie měla pak na starost Denisa Grossová (19), která se focením živí, ale dříve se často objevovala také v muzikálech podobně jako její mladší sesta a hvězda Plesu upírů Natálie Grossová (15). Denisu ostatně také brzy čekají vdavky.

Co se týče pohoštění, rozhodně svatebčané nestrádali. Nechyběly dokonce ani klasické české a moravské svatební koláčky. Celou bednu jich totiž napekla jedna z Pepových fanynek a jeho maminka je dovezla na místo. Tatínek Karel Vágner (76) pak pro změnu dovezl k pití sekt, na který si obzvlášť potrpí.

VIDEO: Josef Vágner a jeho velká řecká svatba! Nevěstou je tahle kráska!

Video
Video se připravuje ...

Josef Vágner a jeho velká řecká svatba! Nevěstou je tahle kráska! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

 

Fotogalerie
46 fotografií