Společnost sexy krásek si mohly známé osobnosti dosyta užít na párty primáckého TopStaru. Se zajíčky si společnou fotku nechalo udělat hned několik známých pánů. Celou družinu krásek si kolem sebe vytvořil třeba zpěvák Marian Vojtko (44), který dokonce jedné blondýnce vlepil i pusu na tvář.

Zpátky se nedrželi ani zadaní Michael Foret, Josef Vágner (27), Jan Rosák (70) či Roman Vojtek. Toho dokonce na akci doprovázela jeho partnerka Petra Vraspírová (30) s tématickými zaječími oušky na hlavě. Mohla si ho tak během večera hlídat.

Podobně na tom byl i Michal Kavalčík (42), který se proslavil zejména coby Ruda z Ostravy. Sice si také udělal selfie v obležení zajíčků, ale pak už se raději věnoval své těhotné partnerce Zuzaně Fialové a pokládal hlavu na její bříško.

S přítelkyní Nikolou na mejdan dorazil také David Gránský (26). Na akci nechyběli ani jeho kolegové a kolegyně z muzikálů - Jan Kopečný (28), Michaela Gemrotová (31) či Alžběta Bartošová (26). Mejdan plný dráždivé zábavy si nenechaly ujít ani mnohé tváře televize Prima, například Laďka Něrgešová (42), Sandra Parmová (32) či Eva Perkausová (23) a Roman Šebrle (43).

VIDEO: Hvězda Plesu upírů Marian Vojtko: V létě budu holkám pít krev, vybavení na to mám!

Video
Video se připravuje ...

Marian Vojtko: V létě budu holkám pít krev, vybavení na to mám! Petr Macek, Lukáš Červený

 

Fotogalerie
34 fotografií