„Opravdu, doteď jsem byla zdravá jako rybička. Před pár týdny mne ale začala krutě bolet záda, bolest jde až do třísel a z nich do nohou, nedá se to přežít,“ popsala pro Aha! své bolesti Procházková. „Mám tak ukrutné bolesti zad, že i jediný krok mi dělá problém. Stane se ze mne feťák, kolik prášků užívám,“ posteskla si.

Nejenže nemůže vyjít z bytu, ale ani vstát z postele. Je tak nyní závislá na pomoci druhých. Známí se o ni starají a nosí ji na balkon, kde má víc prostoru než uvnitř a může slunné dny trávit pod širým nebem či pod pergolou. „Ležím na lehátku a odpočívám. Jsem teď vděčná za každý nový den,“ přiznala herečka, jejímž prvním manželem byl legendární Karel Höger (†67).

Zdravotních obtíží by se sice mohla zbavit pomocí operace. Jenže to v jejím případě není možné. „Pan doktor říkal, že by šlo o velmi náročnou operaci a že ji vlastně zavrhuje, nedoporučuje,“ přiznala Zdenka s tím, že velký strach mají lékaři i z narkózy. Místo zákroku jí proto doporučili jako spásu minimálně měsíční pobyt na rehabilitační klinice.

Domluvila se proto se střediskem ve Chvalech, ale bohužel je zatím stále jen v pořadníku. „Neustále tam volám a pořád pro mě nemají místo. Nezbývá, než zatnout zuby a čekat,“ dodává statečně filmová Lída Baarová z velkofilmu Filipa Renče (52).

Svatba prince Harryho a Meghan Markle

Detaily svatby Princ Harry Meghan Markle

Svatba prince Harryho a americké herečky Meghan Markle bude 19. května 2018 v kapli sv. Jiří na hradě Windsor. Pár se zasnoubil v listopadu 2017.

ŽIVÉ SVATEBNÍ STUDIO S HOSTY * ONLINE PŘENOS ZE SVATBY

Předmanželská smlouva * Zásnuby * Snubní prsten * Líbánky

Obřad * Seznam hostů Tajemství svatebních šatů

 

VIDEO: Filmová Lída Baarová Zdenka Procházková (90): Odmítla jsem roli s Paulem Newmanem!

Video
Video se připravuje ...

Filmová Lída Baarová Zdenka Procházková (90): Odmítla jsem roli s Paulem Newmanem! Markéta Reinischová, Jan Jedlička

 

Fotogalerie
32 fotografií