Hvězdička z reality show Eva Feuereislová nabyla dojmu, že po té, co dost zhubla, není její pohlaví tak pěkné jako kdysi, a tak se rozhodla pro labioplastiku, což je úprava stydkých pysků.

"Jak jsem zhubla, tak mi dost povolila kůže i na vagině. Vadilo mi to nejenom v intimním životě, ale i u sportu. Mám mladšího přítele a chci být pro něj všude dokonalá," svěřila se Blesk.cz Eva před zákrokem na pražské klinice, kde nedávno byl živý Ken Rodrigo Alvés. "Na sále budu půl hodiny a po pár hodinách půjdu domů. Paní primářka Blanka Vraspírová mě upozornila, že tři týdny nemohu mít sex," dodala.

Bývalá modelka už podstoupila téměř dvacet úprav, takže vypadá úplně jinak než před osmi lety. "Vůbec mi nevadí, že mě lidi nepoznávají, naopak. Nestydím se za svou minulost, ale nechci s ní už žít. Ale klidně bych do podobné reality show, co jsem byla, šla znovu," netají se Eva.

Svatba prince Harryho a Meghan Markle

Detaily svatby Princ Harry Meghan Markle

Svatba prince Harryho a americké herečky Meghan Markle bude 19. května 2018 v kapli sv. Jiří na hradě Windsor. Pár se zasnoubil v listopadu 2017.

ŽIVÉ SVATEBNÍ STUDIO S HOSTY * ONLINE PŘENOS ZE SVATBY

Předmanželská smlouva * Zásnuby * Snubní prsten * Líbánky

Obřad * Seznam hostů Tajemství svatebních šatů

VIDEO: Eva z VyVolených se mění v plastovou panenku. Teď chce "vytunit" rodidla

Video
Video se připravuje ...

Eva z VyVolených se mění v plastovou panenku. Teď chce "vytunit" rodidla Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
40 fotografií