Eva se proslavila díky reality show VyVolení. V době soutěžení ale nebyla taková, jak by si představovala, a tak se rozhodla, že by se svým vzhledem měla něco udělat. Volba padla na plastické operace. „Podstoupila jsem změnu velikosti nosu, tzv. rhinoplastiku, dále botox, dvakrát operaci prsou, teď mám pětky, liposukci, zvětšení rtů, mám prodloužené vlasy a udělané nehty,“ sdělila webu Blesk.

I přesto, že se setkala s Kenem Rodrigem Alvesem, který si nechal v Praze udělat plastický zákrok, panenkou Barbie by být nechtěla. „Já se napodobovat nikomu nechci, jak vidím takové Keny a Barbie, tak to potom lítají žebra pryč a to nechci, já jdu z ošklivé holky do hezčí holky,“ dodává webu Super.

Po šesti zákrocích ji čeká další. „Čeká mě ještě tuning spodní části těla, půjdu na zmenšení malých stydkých pysků. Tak potřeba to asi je a samozřejmě lepší menší než větší a jdu do toho kvůli sobě a kvůli příteli,“ uzavírá Eva, která prodává inzerci a zajímá se o investice a prodej investičních platforem.

VIDEO: Proč si Eva nechala udělat prsa kvůli kariéře?

Video
Video se připravuje ...

Plastika neVyVolené Evy: Nová prsa kvůli kariéře! Tomáš Sovinský, Karolina Hošek

Fotogalerie
20 fotografií