Během pobytu ve vile Vyvolených na sebe Feuereislová neustále strhávala pozornost. Před kamerami dělala hysterické scény, svlékala se a dováděla ve sprše s gayem Vladkem Dobrovodským (39). Právě ten jí ale nakonec pohádkovou výhru v hodnotě 5 milionů sebral před nosem.

Čtyři roky od soutěže byste Evu možná ani nepoznali. Velmi si totiž libuje v různých plastických operacích a dalších zkrášlovacích procesech. Od Vyvolených si tak nechala operativně zvětšit poprsí, přifouknout rty a naopak zmenšit výrazný nos. Před nedávnem se zbavila i prodloužených blond kadeří a pochlubila se s krátkým účesem.

Teď se jí ale zřejmě po dlouhých vlasech zastesklo a pustila se do další radikální proměny. Hřívu má už zase až pod prsa a navíc růžové barvy! „Změna je život,“ napsala jen na sociální síti Feuereislová, která je ráda středem pozornosti.

Jen pozor, aby o nové háro zase brzy nepřišla. O někdejší Vyvolené je totiž známo, že si při sexuálních hrátkách užívá i trochu drsnějších praktik. „Mám ráda, když mě někdo tahá při sexu za vlasy,“ přiznala pro Extra.cz Eva, která dříve chodila mimo jiné s exmilenci zpěvačky Ivety Bartošové – Domenicem Martuccim (41) a Zdeňkem Macurou (43).

VIDEO: ExVyVolená Eva ukázala všechny štěrbiny. Jak bydlí?

Video
Video se připravuje ...

ExVyVolená Eva ukázala všechny štěrbiny. Jak bydlí? Karolína Hošek, Jan Jedlička, hudba: freemusicarchive.org “Cherubs” by Josh Woodward

 

Fotogalerie
37 fotografií