Eva je známá svou snahou o co největší slávu, a tak proto udělá téměř cokoliv. Nyní dokonce zašla až tak daleko, že podle vzoru zahraničních celebrit, zpřístupnila svoji plastickou operaci pro média!

Feuereislová si již pod stromeček nadělila zvětšení rtů, ale tím s vylepšováním rozhodně nekončila! "K zákroku jsem se rozhodla, protože jsem zhubla o 12 kilo. Dřív jsem měla čtyřky, ale teď mi z nich zůstaly jen psí ouška. Také mě k tomu donutilo to, že se v médiích psalo, že mám prsa seniorky," svěřila se Blesku bývalá soutěžící, která se rozhodla vedle toho ještě podstoupit liposukci stehen.

A jak si před operací pomáhala, aby její prsa vypadala alespoň trochu dobře? „Používám trik Agáty Hanychové, podprsenka dokáže prsa vyhnat až o dvě velikosti," svěřila se Eva.

To však nebyl jediný zákrok, který dnes v karlovarské nemocnici podstoupila. "Liposukci mi navrhl pan doktor, když jsem si mu stěžovala, že mám tlustá stehna," prozradila blondýnka. A kdo se na vylepšené tělo více těší? Eva nebo její přítel? "Můj kluk mi řekl, "už se nemůžu dočkat, až mi ty nový kozy přivezeš," těší se na výsledek operace, i když jinak na plastiky moc není."

Ale ani tyto dva další zákroky nejsou jejími posledními, přestože se Eva topí  v dluzích, chtěla by si ještě vylepšit nos. "Ještě bych si chtěla v budoucnu nechat opravit nos, mám ho moc dlouhý a říkají mi, že jsem rypatá," objasnila důvody pro další operaci. Přesto existuje něco, do čeho by Eva nikdy nešla. "Nikdy bych nešla do operace očních víček, ta mi přijde dost nechutná."

Feureislová doufá, že její vylepšené já bude mít na české scéně úspěch. "Myslím, že mi prsa v kariéře pomůžou, stejně jako pomohli Mesarošové, Zugarové atd., o holkách se silikonama se píše," zakončila povídání před operací Eva.

Fotogalerie
10 fotografií