Herec se ještě na začátku května na sociální síti chlubil fotkou, na které mu ještě zdánlivě nic nebylo. Jenže za pár dní se jeho stav rapidně zhoršil. Duchoslav přesto neztratil nadhled a vyfotil se i v sanitce.

„Tak mne sice vezli na plicní, ale pak si to nějak rozmysleli a foukli mne rovnou na JIP," svěřil se na Facebooku s tím, že trpí zápalem plic. Ve střešovické Ústřední vojenské nemocnici si ho ale nechali sotva dva dny a čekal ho další převoz.

Putoval totiž na specializované pracoviště Institut klinické a experimentální medicíny (IKEM), kde musel pod kudlu kvůli problémům se srdcem. „Už vím, proč to nejelo. Bylo to rozbitý," dělal si po vážném zákroku legraci Jan alias filmový Cabadaj.

„Teď je to opravený a jen je potřeba to opatrně zajezdit! Díky celému týmu pana docenta. Jméno neuvádím schválně, aby jste ho neukamenovali! A ani se nezmiňuji pro jistotu o všech těch v řadě před ním," dodal na sociální síti herec a ukázal snímek, na kterém je sotva k poznání. Hadičky v nose, na hrudi obvazy a elektrody EKG. 

VIDEO: Budou synové Duchoslava také herci? On má na to jasný názor...

Video
Video se připravuje ...

Viki Cabadaj má jasno: Synové herci nikdy nebudou! Markéta Reinischová, Petr Soukup, Jaroslav Bouda

Fotogalerie
30 fotografií