Herec a dabér prodělal před dvěma měsíci operaci rakoviny hrtanu a ztratil hlas. Teď už má voperovanou hlasovou protézu a se slavíkem v krku začíná zase mluvit. Nicméně svůj handicap a beznaděj začal po návratu z nemocnice řešit alkoholem a manželka Andrea, která byla po celou dobu boje s nádorem jeho největší oporou, mu dala nůž na krk: Buď přestaneš pít a kouřit, nebo se s tebou rozejdu!

Černé myšlenky

Pomeje to vyřešil »po svém« a jeho manželství se zdá skutečně u konce. Posilněn alkoholem teď dokonce vyhrožuje sebevraždou! „Abych pravdu řekl, už se mi nechce vůbec žít!“ svěřil Blesku. Poslední dobou čím dál častěji myslí na kamaráda, hitmakera Karla Svobodu (†68), a svého nejoblíbenějšího herce Vlastimila Brodského (†81). Ti oba ukončili letité psychické trápení zmáčknutím spouště u spánku. „Než mít díru v krku, skončím to raději jako oni s dírou v hlavě! Ale nemám čím...“ zoufá si herec.

Ne kvůli dceři

A naštěstí skutečně není držitelem žádné zbraně. A i kdyby byl, Andrea nevěří, že by tímto způsobem dokázal zkazit život jejich čtyřleté dceři Aničce a dalším lidem. „Jirka je jenom teatrální!“ odmítá se zoufalou manželovou pohrůžkou zabývat a trápit. „Věřím, že na život by si nikdy nesáhl. Vždyť si ho teď znovu vybojoval a on to ví. Ale především, Aničku miluje, tohle by jí nikdy neudělal!“ je přesvědčena jeho žena.

VIDEO: Jiří Pomeje vyhrožuje sebevraždou!

Video
Video se připravuje ...

Pomeje po rozchodu s manželkou vyhrožuje: Zastřelím se jako Svoboda a Bróďa! Blesk TV

Fotogalerie
11 fotografií