To se nedá vydržet. Ve stavu, v jakém přišel Jirka domů, s ním doma nezůstanu. Vrátil se z hospody opilý. Tak jsem mu tam dala na stůl jídlo a vodu, protože jsem věděla, že celý den nejedl, a odjela jsem k rodičům,“ potvrdila Blesk.cz Andrea Pomeje, která tak jela za jejich dcerou Aničkou.

Tu už k sobě před pár dny odvezl její dědeček. Andrea si sbalila pár tašek s osobními věcmi a u rodičů plánuje zůstat do neděle.  

Od Jirky čekala, že se po úspěšné léčbě rakoviny hrtanu zklidní a přehodnotí své životní priority, ale jak se zdá, chuť vrátit se do bouřlivého života byla pro Pomejeho větší. V nonstop baru, kam chodí během dne na pivo, a to i v dopoledních hodinách, tráví poslední dobou většinu času.

Já nemám co dělat. Ženská se mnou skončila,“ vysvětloval novinářům Pomeje s tím, že ho Andrea z bytu vyhodila. „Nemám kde bejt, tak jsem tady. Piju jako každej normální chlap,“ reagoval na dotazy, zda má problémy s alkoholem.

Svou budoucnost ale vidí černě. „Nechtě mě v klidu umřít,“ opakoval Pomeje několikrát ve čtvrtek odpoledne před barem, kam se průběžně během dne neustále vracel. Manželce Andree s ním tak došla trpělivost.

VIDEO: Jiří Pomeje PROMLUVIL: Nechte mě v klidu umřít!

Video
Video se připravuje ...

Jiří Pomeje PROMLUVIL: Nechte mě v klidu umřít! David Kundrát

Fotogalerie
54 fotografií